A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Cerec-Hungary.hu

CEREC. Ösztönzésre tervezve

"Azok a fogorvosok, akik kipróbálták a CEREC-et, már nem akarnak máshogy kezelni."

Dr. Joachim Pfeiffer
A Fogászati CAD/CAM rendszerek alelnöke

A CEREC-nek régóta tartó, folyamatos sikere van a csaknem 30 évvel ezelőtti bevezetése óta - világszerte. A folyamatos fejlesztés és a CEREC felhasználókkal való szoros kapcsolat fontos tényezők. Legutóbbi példa erre a pormentes CEREC Omnicam bevezetése a természetes színekben történő képfelvétellel, és az egyre kifinomultabb tervező szoftverrel, mely már az artikulációt is figyelembe veszi, valamint egy speciális tervezési opciót is tartalmaz az elülső fogakhoz, melyet "Mosolytervezésnek" nevezünk. A mai digitális fogászat jobb és tökéletesebb, mint eddig valaha. A CEREC-kel már a szék melletti implantológia sem a jövő látomása.

A Sirona azért lett 1. a digitális fogászatban, mert tiszta célt követünk: a lehető legjobb CAD/CAM megoldást megalkotni minden egyes fogorvos számára, hogy az megfeleljen az egyedi szükségleteinek. Kibővítettük a termékcsaládunkat két kamerára, és három különböző csiszolóegységre, még könnyebbé téve az Ön számára a megfelelő döntés meghozatalát, hogy milyen CEREC rendszerrel szerelje fel azt.

 

Artikulátor a CEREC szoftverben
Az artikulátor a CEREC szoftverben segít Önnek a funkcionális okklúzió még pontosabbá tételében.
   
Implantálás a CEREC szoftverben
Helyezzen be implantátumokat kényelmesen, a kezelőszék mellett - egyetlen kezelés alkalmával.
  CEREC.
Ösztönzésre tervezve.


A CEREC a legnépszerűbb CAD/CAM rendszer a világon, és gyakorlatilag egyedülálló. És ez még nem minden. Ezenkívül a CEREC egy speciális kezelési élményt jelent mind a fogorvos, mind a páciens számára. Tegye meg a következő lépést a jövő felé: az egyedülálló szkennelés, az intuitív szoftver és a hatékony, minden anyagra kiterjedő csiszolás felé. Élvezzen minden napot. A Sironával.
GlobDent Kft. szerviz és cégközpont:
2600 Vác Szélső sor 43.
Tel.: +36 27 502 800
Fax: +36 27 502 801
Mobil: +36 30 932 1676
E-mail:
GlobDent Kft. bemutatóterem:
1132 Budapest Visegrádi u. 82.b.
Tel.: +36 1 801 2105
Fax: +36 1 801 2797
Mobil: +36 30 823 4409
E-mail: