A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Cerec-Hungary.hu

CEREC megoldások

 

CEREC csomagok CEREC.
Mindenkinek a megfelelőt.


A CEREC portfólió minden eleme rugalmasan kombinálható egymással, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Sok éves tapasztalatunkra támaszkodva összeállítottunk három konfigurációs csomagot, hogy megkönnyítsük a szükséges hardver- és szoftverelemekkel kapcsolatos döntés meghozatalát.

Bővebben a CEREC csomagokról...
 
CEREC Connect Sirona Connect:
Közvetlen kapcsolat a laborral.


A CEREC-kel nincs olyan, amit meg ne tehetne. Még ha egyedül nem is képes rá. Például Ön elkészíti az ideiglenes pótlást a CEREC-kel, ugyanakkor használhatja a digitális lenyomat előnyeit a fogtechnikai laborral való együttműködésre. Küldje el a megrendeléseit könnyedén az Interneten keresztül - pl. egy többtagú hídra - a fogtechnikusnak.

Bővebben a CEREC Connect-ről...
 
Implantáció a Sironával Helyezzen be implantátumokat a Sironával.

A CEREC munkafolyamatainak kombinálása egy 3D-s röntgencsaláddal nagyobb biztonságot jelent mind a kezdők, mind a szakértők számára. A beépített implant technológia most először teszi lehetővé, hogy egyszerre tervezzen meg implantátumokat sebészeti és protetikai szempontból; hogy pontosan helyezhesse be őket sebészeti fúrósablonok segítségével - és a hozzáadott érték a rendelőben marad.

Bővebben az implantációról...
 
CEREC Club Select & Plus CEREC Club Select & Plus: Egy biztos befektetés

A Sirona új szolgáltatás generációja, a CEREC Club Select lehetőséget kínál Önnek a CEREC rendszer folyamatos naprakészen tartására. Klubtagként élvezheti az exkluzív garancia és a szolgáltatások előnyét, melyek tovább védik a befektetését.

Bővebben a CEREC Club-ról...
 
Apollo DI APOLLO DI

Az APOLLO DI az első olyan Sirona intraorális szkenner, mely nem a "CEREC" márkanéven fut. Ez kihangsúlyozza azt a tényt, hogy az APOLLO DI-t kizárólag a Sirona Connect portállal és az inLab szoftverrel együtt való üzemeltetéshez terveztük. Ez nem alkalmas csiszolóegységhez való csatlakoztatásra, vagy kezelőszék melletti megoldásokhoz.

Bővebben az Apollo Di-ről...
GlobDent Kft. szerviz és cégközpont:
2600 Vác Szélső sor 43.
Tel.: +36 27 502 800
Fax: +36 27 502 801
Mobil: +36 30 932 1676
E-mail:
GlobDent Kft. bemutatóterem:
1132 Budapest Visegrádi u. 82.b.
Tel.: +36 1 801 2105
Fax: +36 1 801 2797
Mobil: +36 30 823 4409
E-mail: